VARAUSEHDOT

 

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun, missä on maksuaikaa kaksi viikkoa tai vähemmän, riippuen varausajankohdasta. Lasku pitää olla maksettu ennen kuin avaimet luovutetaan vuokraajalle.

 

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

 

Peruutuksesta on aina ilmoitettava erikseen sähköpostilla tai puhelimella. Peruutuksen tulee tapahtua ensitilassa. Peruutus astuu voimaan sillä hetkellä kun tieto siitä on tullut vuokraajalle.

Mikäli varaus peruutetaan 14 vrk ennen vuokrauksen alkamista, mökkivuokraa ei tarvitse maksaa. Jos varaus perutaan myöhemmin, vuokrasta veloitetaan puolet. Mikäli mökkiä ei peruta ja avaimia haeta, joutuu varaaja maksamaan koko vuokran. Mökkivuokrat ovat ulosottokelpoisia.

 

Mikäli mökki on varattu kesä ajalla viikoksi tai pidemmäksi ajaksi, varausta ei voi lyhentää muutamalla päivällä vaan koko varaus on peruttava kokonaan. Tämä siitä syystä, että kun perutaan yksi tai kaksi päivää, niin ne päivät jäävät yleensä käytämättä. 

 

Joulun, Uudenvuoden, Pääsiäisen ja Juhannuksen varaukset on peruttava viimeistään kuukautta ennen tai varauksen joutuu maksamaan kokonaan.

 

 

AVAIMET

 

Avaimet noudetaan Isännöintitoimisto KiinteistöKulmasta, Standertskjöldinkatu 7, torstaisin

klo 13 – 15 välisenä aikana tai erikseen sovittuna päivänä ja palautetaan seuraavana arkipäivänä vuokrauksen päättymisen jälkeen.

Palauttamattomasta tai kadonneesta avaimesta perimme todelliset kustannukset, mm. lukkojen uudelleensarjoittamisen.

 

OLESKELU MÖKILLÄ

 

Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 15.30 lähtöpäivään klo 15. Vuokralaisen odotetaan käyttäytyvän hyvien tapojen mukaisesti.

Mökin vuokraan sisältyvät kalusteet, keittiö- ja ruokailuastiat, peitot, patjat ja tyynyt. Myös sähkö ja puut kuuluvat hintaan. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan. Vuokralaisen on käytettävä lakanoita. Mökeissä on asiakkaiden jättämät telkkarit, radioita ei ole.

Mökeissä on ulkovessat, puusaunat ja kantovesi. Kaikissa mökeissä on sähkölämmitys ja ei varaava kamina. Juomavesi on mahdollista hakea kaivosta (kts. kartta) tai tuoda tullessaan. Jätteet viedään lajiteltuina kaivon läheisyydessä olevaan jätekatokseen.

 

SIISTEYS JA VAHINGOT

 

Vuokralainen on vastuussa vuokraamansa mökin siisteydestä sekä aiheutuneista vahingoista. Lähtösiivous kuuluu jokaisen vuokralaisen velvollisuuksiin, ellei lähtösiivousta ole tilattu erikseen vuokraajalta. Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu, edellytetään mökin olevan normaalin asumisen jäljiltä, huonekalut ja muut varusteet ehjinä paikoillaan, roskat vietynä ja astiat tiskattuna. Mikäli loppusiivousta ei ole tehty asianmukaisesti, on vuokranantajalla oikeus periä siivouskulut kaksinkertaisena.

Vuokralaisella on lähtiessään velvollisuus tarkista, että ovet, ikkunat ja puuvaja ovat suljettu ja lukittu ja että vene on vedetty maihin ja lukittu ja avain jätetty mökkiin. Mökin vuokraaja on velvollinen korvaamaan irtaimistolle tai mökille aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä.

 

LEMMIKIT

 

Lemmikit ovat sallittu mutta omistaja on velvollinen korvaamaan lemmikkinsä aiheuttamat vauriot niin sisällä kuin ulkona. Lisäksi lemmikkien jätökset on korjattava pois pihapiiristä.

TUPAKOINTI

 

Tupakointi on kielletty kaikissa mökkien sisätiloissa. Vuokralaisen odotetaan noudattavan varovaisuutta tupakoidessaan mökin läheisyydessä, esim. kuivuuden aiheuttama palovaara. Mikäli mökissä tupakointi aiheuttaa ylimääräisiä siivous tai remonttikuluja, ne veloitetaan vuokralaiselta, joka ne on aiheuttanut.

VALITUKSET

 

Kaikki huoneiston kuntoon ja varustukseen liittyvät valitukset tulee saattaa viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua Isännöitsijätoimisto Kiinteistökulman tietoon, puh. 040 539 7042 tai 050 555 1223 tai sähköpostilla.